Suntem o echipa tanara si vibranta, care lucreaza incontinuu pentru a fi la curent cu noile trenduri tehnologice si estetice, avand ca scop dorinta de a atinge si depasi noi provocari. Oferim o gama larga de servicii de arhitectura si mult mai mult; de la consultare, propuneri pe teren sau design de interior, amenajarea proprietatii (landscape), urbanism pana la vizualizari 3D si 3D walk-throughs. De asemenea avem o echipa creativa care este pregatita sa va ajute cu propuneri pentru brand-ul vostru, de la design graphic, la logo-uri pana la ajutor pe retele de socializare.

Fiecare proiect e foarte important pentru noi, de la proiect de gard, pana la proiecte de complexe rezidentiale, ne mandrim cu o comunicare buna cu clientii in legatura cu statusul proiectului, in timpul obtinerii avizelor, executiei si depunerii de acte la diferite departamente ale institutiilor. Telul nostru este sa atingem excelenta in design, satisfacand in acelasi timp asteptarile si cerintele clientilor nostrii, cu orientari clare privind timpul de realizare a proiectului. Lucram indeaproape cu beneficiarii si colaboratorii nostri, pentru a asigura cele mai bune rezultate obtinute printr-o sunteza a conceptului, a frumosului si a functionalitatii.

Suntem arhitecti, designer si educatori; executam design profesional care sa se potriveasca nevoilor clientilor nostri si de asemenea avem o retea vasta de colaboratori, care pot sa realizeze proiecte de Instalatii Electrice, Instalatii Sanitare, Structura si Planuri de Constructie, daca este necesar sa va ajute sa va transformati visul in realitate.